Home > Event > Prindustry Connect Event

Prindustry Connect Event

In één dag vele grafische connecties maken… dat doe je op het Connect Event van Prindustry! Je kunt op donderdag 19 september rekenen op een goede ontmoetingsdag voor iedereen in online print.

Connect met grafische producenten in de offline marktplaats, inspireer je door CEO’s van online print bedrijven, check de ontwikkelingen van het unieke web2print platform van Prindustry en leer hoe je meer omzet haalt uit een webshop!

Profiel Prindustry

Prindustry ontwikkelt web2print portals voor de creatie en inkoop van grafische producten. De WhiteLabelShop is de bekendste toepassing van het Prindustry platform: een webshop voor resellers waarin zij een enorm assortiment aan drukwerk, print en sign kunnen aanbieden. Dit zijn eigen producten of die van de tientallen bronleveranciers via de geïntegreerde marktplaats. De Prindustry portals zijn volledig geautomatiseerde systemen voor het bestellen, maken van offertes, doorzetten van orders en de facturatie. De portal is te verbinden met een brandportal voor het beheren en opmaken van alle producten.

Datum

Contact

Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2
020-8223536

Aankomende evenementen