Home > Event > Workshop Hoe werkt WhatsApp bij HCC!Seniorenacademie

Workshop Hoe werkt WhatsApp bij HCC!Seniorenacademie

WhatsApp is het meest gebruikte sociale medium en het wordt door 10,9 miljoen Nederlanders gebruikt. Eigenlijk is het een gratis manier om smsjes te versturen en ook te bellen. Met WhatsApp kun je naast gewone berichten ook foto's, gesproken berichten en video's versturen en ontvangen. Je kunt ook (video)bellen en locatie delen met andere smartphones die over WhatsApp beschikken. 

We behandelen de verkrijgbaarheid, de kosten, de installatie, wat ermee kan en allerlei privacy-instellingen. Neem op deze dag vooral je toestellen mee om de privacy- en andere instellingen naar jouw wensen aan te passen.

HCC!seniorenacademie, locatie Gorinchem, heeft een handige syllabus voor je als naslagwerk klaarliggen tegen een geringe vergoeding. Na de pauze is er gelegenheid tot het stellen van computervragen. 

Ben je geïnteresseerd, dan hopen wij je te mogen begroeten in Dienstencentrum De Rozenobel. Voor meer informatie over onze locatie, kijk op onze webpagina.

Openingstijden en toegang

De zaal is vanaf 13:15 uur open en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

Toegang: 4 euro/pp. Nieuwe bezoekers en HCC-leden gratis. Lid worden is ook mogelijk (HCC-leden vergeet je ledenpas niet).

Datum

Contact

Dienstencentrum De Rozenobel, Dukatenplein 2, 4205 GE Gorinchem
0183-853134

Aankomende evenementen